Welkom

In dit programma staat het Videoportret dat ik samen met jou ga maken centraal. Dat is het doel waar we naartoe werken en geeft focus en de drive om echt met zichtbaarheid aan de slag te gaan.

Als je vragen hebt kun je deze mailen naar:
florus@stargazeracademy.nl

Veel succes!
Florus Verdysseldonk

Hoe ga je aan de slag?

Ik heb voor elke opdracht een korte video opgenomen waarin ik toelicht wat de bedoeling is. Vervolgens kun je de (schrijfbare) PDF downloaden en hierin jouw antwoorden opschrijven. Als je dit rechtstreeks in de PDF doet kun je deze voor onze sessie naar me toesturen zodat ik me voor kan voorbereiden en we meteen aan de slag kunnen tijdens de sessie.

1. Checklist en planning. Bekijk de video waarin ik stapsgewijs uitleg hoe wij gaan samenwerken.  

2. Aan de slag met jouw boodschap. Bekijk de video’s en download de werkbladen.

3. Foto’s. Bekijk de foto’s: dit helpt je bij de keuze en voorbereiding van lokatie.

4. Zichtbaarheid als ontwikkelingsweg. Deel je stappen naar zichtbaarheid.

5. Voorbereidingen interview. Hierin komen alle opdrachten uit deze training samen.

Checklist en planning

In deze video leg ik uit hoe deze training is opgebouwd. Ik vertel je over de stappen uit het programma en hoe je aan de slag gaat met de opdrachten uit deze training.

Aan de slag met jouw boodschap

Hieronder staan video’s en werkbladen die je zelfstandig gaat doorwerken ter voorbereiding. Je gaat je meer verbinden met jouw verhaal en tijdens onze contactmomenten bespreken we jouw inzichten en/of vragen.

Jouw verhaal (Why)

Jouw Unieke bijdrage

Transformatie en Hoe & Wat

Wat inspireert jou?

De soundtrack 

Foto’s

Een kijkje achter de schermen. Wat kun je verwachten tijdens de opnamedag?

Inspiratie voor de achtergrond van jouw Videoportret

Zichtbaarheid als ontwikkelingsweg

Zichtbaarheid als ontwikkelingsweg is ondertitel van dit programma en ik moedig je aan om te oefenen met jouw verhaal door het op te nemen en om jouw ervaringen en inzichten tijdens het programma te delen binnen jouw netwerk.

Oefen met opnemen

Deel je inzichten

Laat je gevoel niet afhangen van de likes die je krijgt op de berichten die je deelt. Ik vond dat in het begin erg lastig. Maar wat ik merkte met het delen van mijn video’s: veel mensen volgen het op een afstandje en pas als ik ze later persoonlijk sprak kreeg de reacties te horen. Toen ik regelmatig foto’s op instagram zette begonnen mensen mij ook voor opdrachten te vragen :-). Wat ik je mee wil geven is: ook al heb je niet veel volgers of krijg je niet veel reacties dat wil niet zeggen dat je niet zichtbaar bent!

Lees hier eerste artikel waarin Patty als astroloog op LinkedIn naar buiten trad.

Een voorbeeld van de pagina waarop wij mensen uitnodigden om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen in de aanloop naar dit programma.

Hieronder een aantal berichten die wij gedeeld hebben op Facebook om mensen nieuwsgierig te maken naar de documentaire en dit programma.

Opname eerste interview

Interview met Patty

Patty deelt documentaire

Achter de schermen

Ondernemen een pad naar verlichting

Patty en Florus gaan het gewoon doen

Voorbereidingen Interview

In deze video leg ik je uit hoe je de vragen formuleert die ik aan je ga stellen tijdens de opname. Ook krijg je meer gevoel bij wat je kunt verwachten op deze dag. Tijdens de draaiboeksessie gaan we uitgebreid aan de slag met het werkblad.