Summer School

Meer leren over wie je werkelijk bent?

Ga mee op reis naar jouw ware zelf!

De deuren van de Stargazer Academy Summer School zijn geopend

Wat een tijden! Ik hoop dat je deze zomer wat kunt uitblazen van alles wat er in de afgelopen maanden gebeurd is. De zomer is de tijd om het leven te vieren en je op te laden in het licht van de zon. Te herbronnen en te her-ijken, terug naar waar het werkelijk om gaat. Want jij voelt het waarschijnlijk ook: meer dan ooit, word je uitgedaagd om te leven en werken vanuit wie je werkelijk bent!

De zomer is de tijd van reizen, en ik bied je een hele bijzondere reis aan: de reis naar wie je werkelijk bent.

Er is namelijk zoveel te ontdekken in jouw horoscoop! Deze zomer, midden in het Leeuw seizoen, deel ik met veel liefde en vreugde mijn kennis van het prachtige vakgebied van evolutionaire astrologie met jou in de Stargazer Academy Summer School! 

Ik ben Patty Post, oprichter van Stargazer Academy.

Naast mijn coachingspraktijk waarin ik ondernemers, managers en professionals help om tot de kern te komen van wie ze werkelijk zijn, deel ik mijn kennis over evolutionaire astrologie in Stargazer Academy. Evolutionaire astrologie is een vorm van astrologie die is gericht op ontwikkeling, welke stappen jij kunt zetten om een gelukkig en vervuld leven te leiden.

Jouw unieke handleiding en routekaart naar wie je werkelijk bent!

Patty

De Stargazer Academy Summer School bestaat uit drie online Masterclasses van 2,5 uur en is een reis door drie belangrijke gebieden van jouw horoscoop: de krachtige driehoek van IK-WIJ-ZIJ.

Het goed navigeren van deze gebieden maakt dat je:

 

  • écht jezelf bent

  • evenwichtige relaties aangaat

  • jouw gift aan de wereld geeft

De Masterclasses vormen samen één geheel maar zijn ook afzonderlijk van elkaar te volgen.

De Stargazer Academy Summer School bestaat uit drie online Masterclasses van 2,5 uur en is een diepgaande reis door drie belangrijke gebieden van jouw horoscoop. Verborgen schatten naar boven halen, voor jou en voor mensen om je heen!

 

Als je me al langer volgt of met me gewerkt hebt dan weet je dat ik als een fruitautomaat in een casino ben: gooi er een paar muntjes in, en er komt een overvloed aan informatie en kennis uit 🙂
Wat is de diepere betekenis van deze gebieden? Welke concrete aanwijzingen liggen er specifiek voor jou om het dichtst bij jouw ware zelf te komen? Wat betekent het als je planeten in deze gebieden hebt staan? Of juist geen? En wat gebeurt er als een gebied geactiveerd wordt door transits of progressies? 

 

Ik gebruik diverse horoscopen van deelnemers als voorbeeld (als ik jouw toestemming heb natuurlijk!). Het helpt namelijk enorm om al deze symbolen tot leven te zien komen zodat je ook echt de praktische toepassing ervaart.  Voor elke Masterclass kun je een praktisch werk- en kennisblad downloaden zodat je zelf aan de slag kan tijdens en na de Masterclass. Er is natuurlijk ook ruimte voor het stellen van je vragen.

 

Mocht je niet live aanwezig kunnen zijn, geen probleem: ik neem elke Masterclass voor je op! De opname(s) en het materiaal krijg je achteraf opgestuurd.

Ik ga er in alle Masterclasses vanuit dat je ongeveer weet hoe een horoscooptekening in elkaar zit!  Ben je onzeker over je kennis? Geen nood, ik geef je basismateriaal om vooraf te bekijken. 

SUMMERSCHOOL MASTERCLASSES

 

Ik zie er enorm naar uit om een deel van de zomer met jou door te brengen! En de onderwerpen liggen me erg na aan het hart dus ik vind het heerlijk om die kennis te kunnen overdragen. Doe je mee?

Patty

Masterclass 1: Echt jezelf zijn en het 1e huis

Door welk filter kijk jij naar de wereld? Wie moet je zijn om echt jezelf te zijn? Welke eerste indruk en impact maak jij op anderen? Het 1e huis is het deel van de horoscoop wat het meest zichtbaar is voor anderen. Het is ook het huis waar de aanwijzingen liggen om helemaal jezelf te kunnen zijn en het gevoel te hebben: dit is mijn leven!

5 augustus 2020 19:00-21:30

Masterclass 2: Evenwichtige relaties en het 7e huis

Wat heb jij nodig in relaties? Wie zijn jouw natuurlijke “partners”? Hoe kan je leren over wie je wanneer kunt vertrouwen? Dit zijn een aantal van de vragen waar jouw 7e huis antwoorden op geeft. Een prachtig levensgebied waarin jij, indien goed genavigeerd, gelijkwaardige relaties aan kunt gaan waarin geven en nemen in balans zijn en die stabiel zijn over tijd en ruimte.

12 augustus 2020 19:00-21:30

Masterclass 3: Jouw gift aan de wereld en het 10e huis

“Wat heb jij te geven aan de wereld? Welke kwaliteiten mag jij ontwikkelen om je missie te leven? Het 10e huis is wat mij betreft een van de meest fascinerende huizen in de horoscoop. Hier vind je namelijk concrete aanwijzingen voor wat je te doen hebt in deze wereld: jouw missie. Dit is het huis van jouw “kosmische taakomschrijving”.

19 augustus 2020 19:00-21:30

In elke Masterclass krijg je:

 

  • De evolutionaire betekenis van het thema
  • Concrete aanwijzingen voor jou om de thema’s het best voor jou te laten werken
  • Een downloadbaar werk- en kennisblad
  • Mogelijkheid tot het stellen van vragen
  • Opname van de Masterclass zodat je deze later nog eens terug kunt kijken
  • Een inspirerende en leuke avond met andere Stargazers in de leukste astrologie community van Nederland!

schrijf je nu in! 

?

Golden ticket
Alle masterclasses samen: 

Masterclass 1 2 & 3

€125

of Kies je masterclass:

Masterclass 1: Echt jezelf zijn en het 1e huis

€50

Masterclass 2: Evenwichtige relaties en het 7e huis

€50

Masterclass 3: Jouw gift aan de wereld en het 10e huis

€50