Puur Potentieel Praktisch

Wat kun je verwachten in deze training?

Onlangs heb je de analyse van jouw Astrologisch Profiel ervaren wat je inzicht heeft gegeven in jouw potentieel en groeimogelijkheden. De analyse legt je diepste drijfveren, intenties en overtuigingen bloot en bevat waardevolle aanwijzingen voor verandering en ontwikkeling en optimaal gebruik van talenten en vaardigheden. Daarnaast laat het Astrologisch Profiel ook zien wat jouw (belemmerende) patronen zijn en het ontstaan ervan. 

 

Deze training helpt je om de inzichten te integreren en er actief mee aan de slag te gaan. En dat betekent concrete vervolgstappen formuleren en eventuele belemmeringen oplossen. Maar ook, jezelf blijven uitdagen om elke keer de keuzes te maken die jou het meest dienen. 

De training is een combinatie van video’s, werkbladen en een geautomatiseerd email systeem om jou de komende maanden te blijven steunen en uitdagen. 

Onderdelen

  1. Analyse van jouw Astrologisch Profiel
  2. Jouw Puurste Potentieel
  3. Jouw vervolgstappen

De vragen uit de werkbladen uit deze training kunnen uitdagend zijn om te beantwoorden. Ze zijn bedoeld om jouw diepere lagen te onderzoeken.

 

Mocht je een vraag echt niet begrijpen stuur me dan een bericht:

patty@pattypost.nl

Heel veel succes!

1. Analyse van jouw Astrologisch Profiel

 

Jouw Astrologisch Profiel is uniek. Er is niemand op de wereld die exact dezelfde horoscoop heeft als jij. En te weten wat die unieke elementen zijn helpt je om jouw blauwdruk steeds meer tot uitdrukking te brengen. De volgende video’s en werkbladen helpen je om de Astrologische Profiel sessie te analyseren. Houd de volgorde van de video’s en werkbladen aan aangezien deze overeen komt met de indeling van de audiofile van jouw Astrologisch Profiel.


Belangrijk: In het werkblad bij de eerste video staat een tabel waarin je de begin- en eindtijd van de verschillende onderdelen kunt noteren zodat je deze later makkelijk kunt terug zoeken.

Bekijk steeds eerst de video en download dan de PDF met het werkblad onder de video. Lees de vragen in het werkblad door. Beluister de audiofile en vul de antwoorden in op het werkblad. 

Astrologisch Profielsessie Algemeen

Identiteit en Authenticiteit (de Zon)

Hart en Emotionele behoeften (de Maan)

Stijl en Interactie (de Ascendant)

Patronen

2. Jouw Puurste Potentieel

Als je alle onderdelen in je Astrologisch Profiel in samenhang ziet wordt jouw puurste potentieel zichtbaar. Als jouw talenten, vaardigheden, eigenaardigheden maar ook de richting is die je op gaat in je leven in synergie zijn dan word je de beste versie van jezelf. Je kunt je potentieel gebruiken om naar een gelukkig en meer vervullend leven toe te bewegen.

Vanuit de Astrologisch Profielsessie zijn al direct acties mogelijk in de richting van jouw puurste potentieel. Dus welke afspraken ga jij met jezelf maken en hoe ga je zorgen dat je je eraan houdt? Maar ook: is er nog een thema wat je verder zou willen uitdiepen in bijvoorbeeld coaching?

Jouw Puurste Potentieel

Actieplan

3. Jouw Weg Voorwaarts

Als je de antwoorden in alle werkbladen ingevuld hebt ben je klaar voor de volgende stap: jouw Puurste Potentieel blijvend in je leven intregreren. Iedere dag dat jij terughoudt op jouw potentieel onthou je de wereld jouw unieke zelf en dat wat jij te bieden hebt. Ik wens je ongelofelijk veel geluk, liefde en gezondheid toe op je weg naar jouw puurste potentieel! 

LET OP: als je bij mij in een coaching traject zit begin dan pas met deze stap als het traject afgerond is!

In de loop van de jaren heb ik al vele mooie mensen en verhalen de revue zien passeren. Ik ben gaan zien dat ieder mens uniek is en zijn eigen weg, op zijn eigen manier bewandelt. We willen allemaal gelukkig zijn en ertoe doen in de wereld. En dat maakt ons ook weer gelijk.

Hartelijke groet,
Patty Post