Video 2: de cyclus van Saturnus

Ik ben benieuwd naar je vragen en reacties over deze video!
Je kunt ze hieronder delen.

Navigeer jouw leven met astrologie!

Ongekende mogelijkheden en aanwijzingen ontdekken die jou helpen in jouw ontwikkeling en het maken van de juiste keuzes?

19 Reacties

 1. Nicole van den Wildenberg

  28 februari 1999 was mijn eerste Saturnus terugkeer… 1 februari 1999 begon ik als consultant bij Origin… en dat ben ik nu nog, de consultant, de coach, de helper! Op naar 12 april 2028 voor de volgende terugkeer!

  Antwoord
  • Patty Post

   Oh ja Nicole dat was ook mijn tijd bij Origin! En inderdaad, voor ons ligt over 10 jaar de weg naar de wijze vrouw vrij…

   Liefs,
   Patty

   Antwoord
  • Karin versteeg

   Lieve Patty, dank je voor het delen van de video’s een hele eye opener! Ben benieuwd naar de volgende video?

   Antwoord
 2. Mariëlle

  Saturnus terugkeer 13 juli 2032.Nog meer Geduld?
  Super fijne video?Bedankt?

  Antwoord
  • Patty Post

   Haha ja Marielle, kun je nu alvast al het voorbereidende werk beginnen voor die wijze vrouw 🙂

   Liefs,
   Patty

   Antwoord
 3. Ans

  Hoi Patty,

  Wel dat is ook wat, 2012 was mijn saturnus terugkeer, 59 jaar! Dat jaar besloot ik om in 2013 voor een half jaar naar China te gaan voor een Qigong opleiding! Terug uit China in nov 2013 moest ik gaan scheiden na 40 huwelijk! Heeft dat alles met Saturnus te maken? Heftige tijden voor mij dat kan ik je zeggen vanaf 2014 3 maal moeten verhuizen en alles kwijt! Ik sidder nog na als ik er aan terug denk. Nu moet er echt iets positiefs gaan gebeuren om mij weer terug in mijn kracht te zetten!

  Lieve groet,
  Ans

  Antwoord
  • Patty Post

   Dag Ans, nou er is veel gebeurd in jouw leven nadat Saturnus voor jou teruggekeerd is! En ik hoop dat je de kracht kunt vinden om in de rol van wijze vrouw te blijven en iedereen die jonger is iets van jou wijsheid en ervaring te geven….

   Liefs,
   Patty

   Antwoord
 4. Tanja

  Dank Patty! Saturnus in schorpioen’s 1e terugkeer toen ik terugkwam uit het buitenland en het lastig ‘aarden’ vond in NL. En de tweede terugkeer 2,5 jaar later met behoorlijk wat challenge op persoonlijk vlak…met aanwijzigingen voor nieuwe richting. Pffiew voorlopig even rust van Saturnus…Until 2041 🙂

  Antwoord
  • Patty Post

   Nou lieve Tanja, ik verwacht dat die volgende Saturnus Terugkeer van jouw een enorme mooie wordt – dat je in de prachtige wijze vrouw stapt…

   Liefs,
   Patty

   Antwoord
 5. Bianca Gerritsen

  In 2005 toen mijn saturnus weer terug kwam in het teken leeuw ben ik een nieuwe weg ingeslagen.
  Ik had toen 2 kinderen, kreeg een miskraam en werd einde van dat jaar voor de 3e keer zwanger.

  In 2004 ging ik naar een andere baan (wijkverpleegkundige) en was vooral moeder.
  Daarnaast begon ik in 2005 voor het eerst iets voor mezélf te doen, ik werd babymassage docent, het begin van mijn huidige praktijk.

  Wat bijzonder dat alle planeten ook echt iets hebben aangeduid, waardoor ik het (beter) kon neerzetten.

  Antwoord
  • Patty Post

   Mooi he, dat dit dus ECHT keerpunten zijn!

   Antwoord
 6. Irene

  Alweer een prachtige heldere uitleg en jouw enthousiasme en passie voor de astrologie stralen van het scherm 😉

  Mijn 1e Saturnus terugkeer heeft te maken gehad met verandering van werklocatie, van een plek waar veel onderlinge strijd was die langs mij heen ging en ik mij een buitenstaander voelde naar een plek waar vanuit verbinding kon worden gewerkt.

  Antwoord
  • Patty Post

   Ja wat mooi, Saturnus gunde je jouw volgende niveau, je was je omgeving ontgroeid….

   Antwoord
 7. Circe de Gruijter

  ik heb saturnus 25.8 in steenbok in 12e huis (11e huis is ook steenbok) en ben bijna 59 …. mijn contract wordt niet verlengd en mijn geld lijkt te verdwijnen als sneeuw voor de zon … interessant ‘realitycheck’ hernieuwde interesse in waar ik me echt thuis mee voel = aurahealing / reading – stilteles geven – excursie bosbaden gegeven …. Ik heb op internet opgezocht dat het 12e huis gaat over doel en richting vinden, innerlijk tot rust komen en verloren verbindingen te herstellen door afstand van de wereld te nemen. En dan te bouwen in de wereld aan een plek om tot rust te komen.

  Mijn vraag is: jupiter 1.34 en maan 23.27 staan in waterman in het 12e huis – ik heb gelezen ergens dat je dan 12e huis als waterman moet duiden, omdat daar planeten in staan + waterman 28.32 de ascendant is met op 1.53 cheiron in vissen (onderschept) ?

  Antwoord
  • Patty Post

   Hi Circe, zo net voor jouw 2e saturnus terugkeer ervaar je echt jouw saturnus in het 12e huis -> de initiatie naar de “spiritual elder”. 12e huis gaat voor mij over verlies: wat moet ik “verliezen” om de volgende stap te zetten op mijn (spirituele) pad….

   Jouw vraag valt buiten context van deze videoserie maar wat je altijd in gedachten mag houden als je naar een horoscoop kijkt: we ZIJN onze tekens en DOEN onze huizen…

   Antwoord
 8. Rita Klasen

  Hoi Patty, mijn Saturnus staat in Tweeling in het 8e huis. Maar in oktober 1972 en in begin 1974 (net na de geboorte van mijn zusje, die in december 1987 is overleden) staat Saturnus ook in Tweeling. En rond mijn 29,5 jaar staat Saturnus ook weer 2x in Tweeling. Wat heeft dat voor mij persoonlijk te betekenen? En hoe zou ik dit hebben doorgemaakt als babietje? Groetjes Rita

  Antwoord
 9. Anette

  Heel interessant en helder Patty!

  Grappig genoeg heb ik dus de dansacademie gedaan en ben ik me later gaan richten op balletlessen aan kinderen (weliswaar niet op een eigen balletschool) en nog later ben ik de Pabo gaan doen en heb ik 10 jaar in het basisonderwijs gewerkt.

  Wat is belangrijker: het teken waarin Saturnus staat of het levensgebied waar het in staat?

  groeten Anette

  Antwoord
  • Patty Post

   Oh gaaf Anette! En op zich is het één niet belangrijker dan de ander. Het teken “kleurt” Saturnus. En aangezien Saturnus zo’n 2,5 jaar in een teken loopt is dat natuurlijk niet heel uniek en specifiek. Het levensgebied en de aspecten met Saturnus is hoe deze saturnus zich uit. We ZIJN onze tekens en DOEN onze huizen.

   Groetjes,
   Patty

   Antwoord
   • Anette

    Dank je wel Patty.
    Leuk om al jouw uitleg te lezen.
    Tof dat je ook iedereen even antwoordt.
    groetjes Anette

    Antwoord

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.