Jouw 2021 begint hier

Online initiatie op de meest bijzondere dag van het jaar en misschien wel van je leven! HELAAS IS DIT EVENT UITVERKOCHT!

De meest bijzondere dag van 2020 komt eraan!

De afgelopen jaren waren de aanloop naar een heel bijzonder moment. En dat moment komt eraan. 

Op 21 december 2020 is het niet alleen de dag de zonnewende, oftewel: de terugkeer van het licht, maar ook het begin van een heel nieuw tijdperk!

In de jaren 70 zongen de hippies  al over  “The dawning of the Age of Aquarius”. In de afgelopen decennia hebben we de overgangsfase naar dit tijdperk langzaam maar zeker vorm zien krijgen. En nu staan we dan eindelijk op de drempel van de nieuwe tijd. Het is geen “dawning” meer: het is hier!

Wat de dag zo bijzonder maakt is de samenstand van Jupiter en Saturnus op 0° Waterman. Dat deze twee kosmische giganten op de dag van de zonnewende op déze plek in de dierenriem staan is niets minder dan een initiatie. De geboorte van een nieuwe cyclus van 20 jaar, van 200 jaar en zelfs van 800 jaar. 

De geboorte van de nieuwe tijd ligt in jouw handen!

Ik ben Patty Post, en ik ben uniek. Net als jij. 

Wij zijn de makers van de toekomst. Er gebeurt van alles in de wereld. Dat is nodig en precies de bedoeling.

Het lijkt misschien lastig om invloed te hebben op gebeurtenissen op wereldniveau die ons allemaal raken en toch:

jouw bijdrage is cruciaal!

Het Waterman Tijdperk gaat over het eren van diversiteit en de unieke en geniale aanwezigheid en bijdrage van iedereen die op aarde rondloopt. Tijd om te stoppen met het onderschatten van wat jij te brengen hebt. Je weet waarschijnlijk nog niet half hoe krachtig je bent. Op de drempel van 2021 en de nieuwe tijd herinner ik je graag aan wie je werkelijk bent! 

 De makkelijkste weg naar manifestatie is via afgestemde focus. En in combinatie met de kracht van dit bijzondere moment ontstaat magie. En magie is wat we op dit moment nodig hebben in ons leven en in de wereld!

Daarom nodig ik je van harte uit om samen over de drempel te stappen. 

Doe mee met Online Initiatie naar 2021 en De Nieuwe Tijd op de avond van 21 december. Gebruik makend van de kracht van het moment breng ik je in afstemming met wat er voor jou mogelijk is in 2021. Weten, voelen en ervaren wat de nieuwe tijd voor jou betekent. Ik help je uit je oude droom te stappen en in je nieuwe droom. Want elk plan begint met een droom. 

EN DIT IS ECHT HEEL GAAF:
Jij als deelnemer krijgt een unieke, persoonlijke boodschap van mij!

De samenstand van Jupiter en Saturnus zegt natuurlijk ook iets over jou persoonlijk. Voor iedereen die meedoet geef ik een persoonlijke boodschap vanuit jouw unieke blauwdruk. Ik gebruik hiervoor jouw geboortegegevens aangezien dit jouw unieke aankomstpunt op deze aarde weergeeft. 

Deze boodschap zal op een diep niveau met jou resoneren en je helpen om met vertrouwen de drempel naar de nieuwe tijd EN 2021 over te stappen. 

 

wat wordt er mogelijk voor jou?

Zo ziet de avond eruit:

 

Allereerst leg ik uit waar 2021 en Het Waterman Tijdperk precies over gaat, wat er van jou gevraagd wordt. Anders gezegd: wat er nodig is voor jou om mee te bewegen met de flow van het universum zodat jij je pad zoveel mogelijk rechtdoor loopt in plaats van zwabberend.

 

 

Dan nemen we afscheid van de Oude Tijd. Wat zijn de rijkdommen van deze tijd geweest voor jou?  Welke wijsheden neem je mee? En welke droom laat je achter….

  

 

Ik breng je in verbinding met de frequentie van 2021 en Het Waterman Tijdperk. Dit doe ik door middel van een krachtige oefening in combinatie met resonantie therapie. Ik stuur letterlijk de frequenties naar je toe en kun jij 2021 en Het Waterman Tijdperk “downloaden”!

 

 

Vervolgens ga je helemaal in flow verbinding maken met jouw 2021 en mijn unieke boodschap voor jou. Zodat je gaat voelen wat er mogelijk wordt voor jou in 2021. Dit is de nieuwe droom waar je instapt. Want bewust instappen in jouw nieuwe droom, zet het plan in werking.

 

Tot slot stappen we samen, in de kracht van het moment, versterkt door de kracht van de groep, over de drempel naar de Nieuwe Tijd!

 

UITVERKOCHT!

?

Online Initiatie naar 2021 en de Nieuwe Tijd HELAAS UITVERKOCHT

21 december 19:00-21:30

Inclusief unieke, persoonlijke boodschap

€75