De Paradigm Shifters Club

Welkom bij de meest verrassende club van het universum. Dit is de plek waar je je ongegeneerd mag onderdompelen in een heerlijke combinatie van diepe zelfinzichten en magische vreugde. 

Toen ik hier kwam wonen wist ik al direct: dit is een hele bijzondere plek waar bijzondere dingen mogelijk zijn. We hebben de plek dan ook Bienestar genoemd; Spaans voor wel-zijn. Het is alsof Florus en ik in een magische bubbel buiten tijd en ruimte wonen! Deze plek werkte voor mij als een soort katapult om me uit allerlei kaders te slingeren en op een nieuwe manier naar mezelf en mijn leven te kijken.

Zo ontstond het idee van De Paradigm Shifters Club. Want hoe heerlijk is het om deze energie en mogelijkheden-bubbel met jou te delen en tegelijkertijd jezelf op een nog dieper niveau leren kennen!

In deze tijden is het meer dan ooit nodig dat we stevig staan, in ons Zelf en dat wat we te brengen hebben. Want jouw bijdrage aan het grote geheel geeft niet alleen jou de voldoening die je zoekt, maar helpt ons allemaal. Vandaar dat deze editie van de Paradigm Shifters Club helemaal in het teken staat van:

Jouw Levenswerk

 

 

Jouw Levenswerk

We gaan op reis naar jouw Levenswerk. Alleen dit woord al raakt mij op een diep niveau. Voor mij is jouw Levenswerk de manier hoe jij naar de buitenwereld expressie geeft aan de diepste bedoeling van jouw leven en zijn. Je levenswerk gaat over jouw “werk” in de buitenwereld én het werk in jouw binnenwereld. Waar ik je naar toe ga brengen is het innerlijk weten dat jij jouw levenswerk BENT.

 

Misschien ben je al aardig op weg met jouw Levenswerk, en voel je dat je op de juiste weg bent. Als je dit leest ben je er waarschijnlijk aan toe om het draadje van jouw levenswerk verder te onderzoeken en uit te rafelen. En dat is precies wat we gaan doen! Ik noem dit: de kunst van het paradigm shiften, en stelt je in staat om jezelf ineens in een totaal ander daglicht te zien.  En nieuw licht te schijnen op wie je bedoeld bent om te zijn. 

 

Ik begeleid je intensief op deze reis naar de verdieping van jouw levenswerk, oa. door je op weg te helpen met een heldere routebeschrijving – uniek voor jou – uit mijn kosmische schatkist gevuld met astrologie, human design, gene keys en nog veel meer. Ook als je al eerder met mij gewerkt hebt. De combinatie van deze aanwijzingen, aangevuld met verrassende manieren om jouw paradigma’s te shiften, zullen jouw visionaire vermogen en intuïtie aanwakkeren en laten allerlei geheime laatjes in jou opengaan waardoor jouw levenswerk steeds helderder wordt. 

 

Een reis als deze maak je niet alleen. Wij zijn tenslotte de Paradigm Shifters Club, en wij doen het samen. Er ligt een enorme creatieve kracht in onze onderlinge verbondenheid en hoe heerlijk is het om samen de kunst van het paradigm shiften te ervaren en tegelijkertijd onszelf en ons Levenswerk te vieren! 

Ik nodig je uit om samen met andere paradigma shifters in de magische bubbel te stappen en de zomer van 2022 een verrassende en verdiepende slinger te geven. Zo’n slinger die je leven voorgoed verandert. 

 

wat gaan we doen?

Eerste club dag

We beginnen onze gezamenlijke reis met een middag en avond op onze prachtige plek Bienestar (in het Brabantse land tussen Oirschot en Tilburg). Je krijgt van mij een voor jou uniek gemaakte routekaart vol aanwijzingen en richting van jouw levenswerk, waar je vervolgens mee op reis gaat. Met mij, jezelf, en met anderen. Reken er maar op dat het verrassend zal zijn want we gaan de kunst van het paradigm shiften toepassen. Ik geef je letterlijk het beste van mijzelf en van deze plek….

Je Levenswerk vinden en vormgeven maakt hongerig, dus ‘s avonds eten we samen. Dat op zich is al een feest want naast heerlijke salades gaan we ook pizza’s bakken in onze zelfgebouwde pizzaoven. De avond zal met magie en gezelligheid gevuld zijn. Alles om jouw Levenswerk te voeden en laten groeien.

Met een vol hart en een volle maag nemen we in de loop van de avond tijdelijk afscheid van elkaar.

 

 

verdiepende

1-op-1 sessie

Op het pad naar jouw Levenswerk kom je alles tegen: licht en donker. In juli of augustus plannen we een 1-op-1 zoomsessie in, zodat jij en ik samen een verdiepende slag kunnen maken op jouw Levenswerk. Mijn ervaring is als je met deze thema’s gaat werken ook allerlei andere thema’s gaan mee-trillen en aangezien jij een glorieus geheel van prachtige delen bent, is het wel zo fijn als alles op elkaar afgestemd is en op de juiste toon trilt. 

Tijdens deze sessie trillen we los wat nog vastzit, en maken we jouw Levenswerk nog meer praktisch en concreet. 

tweede club dag

Aan het eind van de zomer komen we nogmaals een middag en avond samen. Deze dag staat in het teken van het verder vormgeven en uitdragen van jouw Levenswerk. Dit is ook het moment om jezelf, jouw Levenwerk en elkaar te vieren. Je krijgt van mij aanvullende perspectieven en aanknopingspunten voor jouw Levenswerk én de rest van 2022. 

We sluiten de dag af met een passende en verrassende ode aan jou en jouw levenswerk.

 

 

 

Ga mee op reis naar jouw levenswerk!

 

 

Ze zeggen wel eens: “jezelf zijn is het eenvoudigste en moeilijkste wat er is”. Je bent hier op aarde om jouw unieke pad te lopen. Je mag jezelf toestemming geven om helemaal en zonder enige terughoudendheid jezelf te zijn.

Voor deze club hoeft je haar niet goed te zitten en hoef je ook geen nette kleren aan, dus kom vooral als je meest comfortabele zelf. 

 

Door de aard van wat we gaan doen, en ik heel veel van mezelf in dit programma stop, zijn er zes plekken beschikbaar. De Paradigm Shifters Club is niet voor iedereen maar misschien precies het juiste voor jou.

Ik zou het fantastisch vinden om jou op Bienestar te verwelkomen! 

 

?

De paradigm shifters club

Binnenkort nieuwe datum!

 

* De vorige twee edities van de Paradigm Shifters Club waren direct uitverkocht, mail me als je de nieuwe datum als eerste wil ontvangen! patty@pattypost.com