Wat kun je verwachten in deze training?

Onlangs heb je de analyse van jouw Astrologisch Profiel ervaren wat je inzicht heeft gegeven in jouw potentieel en groeimogelijkheden. De analyse legt je diepste drijfveren, intenties en overtuigingen bloot en bevat waardevolle aanwijzingen voor verandering en ontwikkeling en optimaal gebruik van talenten en vaardigheden. Daarnaast laat het Astrologisch Profiel ook zien wat jouw (belemmerende) patronen zijn en het ontstaan ervan.

Deze training helpt je om de inzichten te integreren en er actief mee aan de slag te gaan. En dat betekent concrete vervolgstappen formuleren en eventuele belemmeringen oplossen. Maar ook, jezelf blijven uitdagen om elke keer de keuzes te maken die jou het meest dienen. De training is een combinatie van video’s, werkbladen en een geautomatiseerd email systeem om jou de komende maanden te blijven steunen en uitdagen.

Onderdelen
1. Analyse van jouw Astrologisch Profiel
2. Jouw Puurste Potentieel
3. Jouw vervolgstappen

De vragen uit de werkbladen uit deze training kunnen uitdagend zijn om te beantwoorden. Ze zijn bedoeld om jouw diepere lagen te onderzoeken.

Belangrijk
Bekijk steeds eerst de video en download dan de PDF met het werkblad onder de video. Lees de vragen in het werkblad door. Beluister de audiofile en vul de antwoorden in op het werkblad. 

Hoe ga je aan de slag?

In het menu in de zijbalk zie je alle modules, lessen en assessments waaruit deze training bestaat. Eén voor één kijk je de video’s en download je de werkbladen.

Steeds als je een module hebt afgerond klik je onderaan de module op de button:

Alle afgeronde modules krijgen in het menu aan de rechterzijkant een groen pijltje.

Als je op de pijltjes klikt wordt de inhoud van de module  zichtbaar. Via het menu kun je op elk moment naar elk gewenst onderdeel van de training navigeren door op de titels te klikken. De modules die je hebt afgerond kun je later uiteraard terugkijken.

 

Mocht je een vraag echt niet begrijpen stuur me dan een bericht:
patty@pattypost.nl
Heel veel succes!

Aanmelden voor deze training