Hoe ga je aan de slag?

Als je ingelogd bent kun je stap voor stap deze training doorlopen. In het menu in de zijbalk zie je alle modules, lessen en quizzen waaruit deze training bestaat. Eén voor één kijk je de video’s en download je de werkbladen. 

In deze modules leer je over de basiselementen uit de horoscooptekening en leg ik met duidelijke video’s aan je uit hoe je deze duidt. Steeds als je een module hebt afgerond klik je onderaan de module op de button:

Alle afgeronde modules krijgen in het menu aan de rechterzijkant een groen pijltje.

Als je op de pijltjes klikt wordt de inhoud van de module  zichtbaar. Via het menu kun je op elk moment naar elk gewenst onderdeel van de training navigeren door op de titels te klikken. De modules die je hebt afgerond kun je later uiteraard terugkijken.

Verdien sterren met Quizzen

Om meer vertrouwd te raken met de astrologische symbolen kun je een quiz doen. Deze staan ook in het menu aan de rechterzijde. De titel begint met Quiz en wordt net als de lessen gemarkeerd met een bolletje. Dit bolletje wordt groen als je de vragen uit de quiz hebt beantwoord. Je kunt de Quiz zo vaak doen als je wilt en aan het einde van de quiz worden de resultaten met je gedeeld. Als je goed hebt gescoord krijg je een certificaat met sterren 🙂 

Ben je nog geen Stargazer?

Dan voor jou een klein voorproefje. Onderstaande video is onderdeel van de training. Ik leg uit hoe je gebeurtenissen opzoekt in je horoscoop.