Van bewust dromen naar bewust creëren

Wat kun je van deze training verwachten?

Iedereen wil zich goed voelen en waarschijnlijk is het ook jouw hoogste prioriteit. Je goed voelen is een keuze; met een beetje inzicht en oefening kun jij dat ook. Hoe je je voelt bepaalt de kwaliteit en de mogelijkheden in je leven. En waar jij aandacht aan geeft bepaalt hoe je je voelt. Het is dus logisch dat fijne gedachten zorgen dat je je goed voelt en vervelende gedachten dat je je slecht voelt. Jouw aandacht bepaalt je humeur. De oefeningen en inzichten uit deze training zijn een waardevolle ondersteuning om bewust met je aandacht om te gaan zodat je het geluk in je leven kunt toelaten.

De training is opgedeeld in vier delen en bevat in totaal 18 video’s.

1. Focus en aandacht

2. Emotie en toelaten

3. Inspiratie en enthousiastme

4. Dromen en visualisatie

De volgorde van de video’s en oefeningen is tot stand gekomen door mijn eigen ervaring in dit proces en ik raad je aan om deze aan te houden. Het kan zijn dat oefeningen of informatie je bekend voorkomen maar misschien dat het in deze volgorde weer tot nieuwe inzichten leidt.

Experimenteer met elke oefening om de werking ervan te begrijpen
Uiteindelijk zul je zelf gaan voelen welke oefeningen het best voor jou werken. Er komt een moment dat je echt anders gaat denken en waarnemen. Dit komt doordat je onderbewuste met nieuwe overtuigingen gaat werken. Het is belangrijk om regelmatig en aandachtig de oefeningen te blijven doen zodat je je blijft verbinden met wat je graag wilt.

 

Als je vragen hebt kun je deze mailen naar:

florus@stargazeracademy.nl

 

Veel Succes!

Florus Verdysseldonk

Focus en aandacht

Als je je gedachten gaat waarnemen ga je het verband zien tussen aandacht en emotie. Na een horrorfilm heb je meer angstige emoties. Dat is normaal toch? Je zou ook naar een komedie kunnen gaan en dan voel je je heel anders. Waar jij aandacht aan hebt besteed bepaalt jouw gevoel. Gespannen of ontspannen; de keuze is aan jou. Alle aandacht die je bewust en onbewust geeft draagt bij aan je momentum.

Affirmaties

Vul je gegevens in en ontvang 30 maal een dagelijkse reminder om je af te stemmen om de natuurlijke stroom van het universum.

Als je INspiratie hebt leef je In Spirit

Jouw waarheid is slechts een tijdelijk overtuiging vanuit jouw unieke perspectief. Dat wat jij nu als waarheid aanneemt is ooit begonnen met een idee. Iemand heeft nieuwe mogelijkheden toegelaten in zijn bewustzijn en is daarvoor gaan staan ondanks de opvattingen van dat moment. Iedereen geloofde ooit dat de aarde plat was. Copernicus was overtuigd van het tegendeel en had het lef om de beperkingen los te laten en zijn geloof is nu ons weten.

Een nieuwe waarheid wordt geboren als het onmogelijke mogelijk wordt.

Emotie en toelaten

Je emoties laten je voelen hoe dat wat je denkt zich verhoudt tot je innerlijke bron; de frequentie van liefde. Beperkende emoties blokkeren de natuurlijke stroom van jouw elektromagnetisch veld. Blijf je deze emoties negeren dan zetten ze zich vast in je lichaam en ontstaan er blokkades die zelfs tot lichamelijke klachten kunnen leiden.

Als je steeds weer opnieuw kiest voor groei zul je je steeds beter gaan voelen

Iedereen heeft een mening over van alles en nog wat. Zo zijn we getraind op school, op televisie en via internet wordt steeds gevraagd om ergens iets van te vinden. Jouw mening telt. Ook over dingen waar je niets mee te maken hebt of geen fysieke invloed op uit kunt uitoefenen. Maar jouw mening is gefocuste aandacht die je tot uitdrukking brengt en daarmee bijdraagt aan jouw momentum. Geef een mening die bijdraagt aan hoe jij je wilt voelen.

Bouw bewust een positief momentum op.

Inspiratie en enthousiastme

Elke creatie begint met een gedachte. En een goede manier om je aandacht te focussen op wat je wilt is door te schrijven. Als je rustig zit en met aandacht schrijft dwing je jezelf om bewust je aandacht te richten op wat jij graag wilt. Het is een creatief proces waarin ideeën en nieuwe inspiratie ontstaat. Met het bewegen van de pen over het papier haal je nieuwe ideeën uit het onderbewuste en krijgen ze vorm in de fysieke wereld. 

Stem je af op je gevoel en neem je inspiratie serieus

Wij zijn gewend om logisch na te denken over wat de volgende stap gaat zijn in onze ontwikkeling. Door ergens over na te denken sta je meestal niet toe dat je aangesloten blijft op de natuurlijke, overvloedige stroom van welzijn. Jij krijgt continu aanwijzingen in de vorm van inspiratie die je leiden naar jouw geluk. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren en de aanwijzingen serieus te nemen. 

Net als een radio ben je afgesteld op een frequentie.

Dromen en visualisatie

Het bewust vormgeven van je leven is iets wat vanzelfsprekend zou moeten zijn. Dat het een onderdeel van je leven is, net als tandenpoetsen. Met je aandacht beinvloed je het creatieproces dus kun je maar beter bewust doen. 

Stem je af op je gevoel en neem je inspiratie serieus

Wij zijn gewend om logisch na te denken over wat de volgende stap gaat zijn in onze ontwikkeling. Door ergens over na te denken sta je meestal niet toe dat je aangesloten blijft op de natuurlijke, overvloedige stroom van welzijn. Jij krijgt continu aanwijzingen en inspiratie die je leiden naar jouw geluk. Je hoeft er alleen maar naar te luisteren en de aanwijzingen serieus te nemen. 

Net als een radio ben je afgesteld op een frequentie.